Am decis sa invelesc bananele in aluat foietaj, toata lumea ma intreaba de ce: reteta delicioasa

Sfaturi culinare

Există câteva rețete care necesită foarte puține ingrediente, precum cea pe care o propunem în scurt timp. Veți avea nevoie, mai presus de toate, de câteva și .

Un desert bun cu 3 banane si foietaj

Sunt cu siguranță fructe foarte populare în întreaga lume și pot fi găsite pe tot parcursul anului.

De altfel, popularitatea lor se datorează atât prezenței unor nutrienți importanți, dar și, tocmai, faptului că sunt disponibili.

De fapt, datorită acestei caracteristici excelente, este posibil să le folosim pentru pregătirea oricând dorim. Nu întâmplător, așadar, de-a lungul timpului, multe preparate au fost create cu ajutorul fructelor speciale în cauză.

În acest sens, mai jos, am decis să vă arătăm unul care vă va ajuta să obțineți o gustare delicioasă sau un mic dejun autentic.

În plus, în acest caz, nu trebuie să vă faceți griji chiar dacă aveți puțină experiență în fața aragazului, deoarece procesul este cu adevărat simplu și accesibil tuturor.

Să nu pierdem, deci, timp prețios și să vedem, în detaliu, care sunt pașii de pus în practică.

Desert cu banane

Desert cu banane

Cuvinte cheie Desert cu banane

Ingrediente

  • 3 banane
  • 250 gr aluat foietaj
  • lapte
  • zahar brun

Instrucțiuni

  • În primul rând, derulează o foaie de aluat foietaj deasupra hârtiei de copt și așează feliile de banană pe verticală.

  • Ungeți marginile cu lapte și închideți, formând o rolă.

  • Taiati rulada in felii si asezati feliile pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeți-le cu lapte, stropiți-le cu zahăr brun. Se coace 20 de minute la 230 de grade.

  • Desertul cu banane este deja gata.

Se bea pentru a combina cu desertul cu banane

Pe care tocmai v-am arătat că este cu siguranță foarte ușor și rapid de făcut chiar și pentru cei care nu au abilități culinare mari.

De fapt, pașii sunt simpli, iar ingredientele care trebuie folosite sunt foarte puține. Așadar, în cel mai scurt timp, vei putea crea unul bun și autentic sau unul excelent pentru a începe ziua în cel mai bun mod posibil.

Nu în ultimul rând, puteți combina o băutură potrivită, cum ar fi, de exemplu, sau un . Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să-l prepari.

author avatar
Radu Zarnescu
Bucătar profesionist ofer sfaturi despre mâncare sănătoasă și rețete delicioase
Rapid si Gustos